Livrare

Informații despre livrare

Produsele comandate vor fi livrate prin curier. Taxa de livrare este 10 lei pentru comenzile cu valoare mai mica de 100 lei, cele cu valoare mai mare de 100 de lei beneficiind de transport gratuit. Curierul urmează să va înștiințeze telefonic înainte de a încerca livrarea comenzii. Plata se va face în în numerar - la livrarea comenzii.

Curierul nu reprezintă Hop.ro și nu are dreptul să desigileze coletul.

Cum primesc comanda și în cât timp?
Livrarea se efectuează prin Urgent Cargus în 2 zile lucrătoare de la procesarea (confirmare) comenzii.
Taxele de livrare și timbru verde vor fi comunicate de către operatorul nostru în momentul preluării comenzii telefonice sau va fi afișat în coșul de comandă, dacă aceasta este plasată online.

Care este programul de livrare al comenzilor?
Programul de livrare al comenzilor este de luni până vineri, excepție făcând zilele libere. Comenzile se livrează între orele 09:00 - 17:00. În cazul în care nu vei putea prelua comanda la momentul livrării, poți ridica această comandă în termen de 7 zile din sediul curierului. 

Când este procesată / confirmată comanda mea?
Comenzile plasate până la ora 12:00 vor fi procesate (confirmate) în aceeași zi, iar pentru cele plasate după această oră se va face confirmarea în ziua următoare. Confirmarea comenzilor se realizează doar în zilele lucrătoare.