Politică retur

Returnare produse

Prin primirea coletului și plata contravalorii acestuia, consumatorul a luat la cunoștință și acceptă următoarele condiții contractuale:

Datele de identificare ale vânzătorului/profesionistului HOP ONLINE RESOURCES SRL și ale consumatorului, produsele ce fac obiectul prezentului contract la distanță și prețul acestora, precum și data prezentului, sunt cele menționate pe factură.

Drepturile și obligațiile consumatorului sunt cele prevazute in O.U.G. nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniști, și în Legea 449/2003 privind vânzarea produselor și garanțiile asociate acestora.

Pentru reclamații și servicii post vânzare ne poți contacta la adresa de e-mail [email protected] Vei fi contactat ulterior de către un reprezentant al Hop, în termen de maxim 3 zile lucrătoare.

Ai dreptul de a te retrage din prezentul contract, fără a preciza motivele, în termen de 14 zile.
Sunt exceptate de la dreptul de retragere produsele care sunt susceptibile a se deteriora rapid sau produsele sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecție a sănătății sau din motive de igienă, dacă au fost desigilate.

Perioada de retragere expiră după 14 zile începând de la ziua la care intri personal sau o parte terță, alta decât transportatorul, indicată de tine în posesia fizică a produselor. Excepție făcând doar produsul Nutrition Mixer, care are perioadă extinsă de testare / returnare de 30 de zile.

Pentru a îți exercita dreptul de retragere trebuie să informezi societatea HOP ONLINE RESOURCES SRL, București, Str. Splaiul Unirii, Nr. 168,  camera 1, bl. T4 - Complex Asmita Gardens, et. 13, ap. 1305, cod poştal 040042, România, adresa de e-mail [email protected], cu privire la decizia de a te retrage din prezentul contract, utilizând o declaraţie neechivocă sau formularul nostru standard.

Pentru a respecta termenul limită de retragere este suficient să ne trimiţi comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.

Dacă te retragi, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la tine, fără întârzieri nejustificate şi, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informaţi cu privire la decizia de a te retrage din prezentul contract. Vom efectua această rambursare folosind transferul bancar în contul clientului; în acest caz ne vei indica contul și banca unde se vor vira banii.

În orice caz, nu ți se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări. Putem amâna rambursarea până la data la care primim înapoi produsele sau până la momentul primirii unei dovezi din partea ta conform căreia ai trimis produsele către noi, luându-se în considerare data cea mai apropiată.

Poți expedia produsele pentru Hop Online Resources SRL, pe adresa București, Str. Splaiul Unirii, Nr. 168 camera 1, bl. T4 - Complex Asmita Gardens, et. 13, ap. 1305, cod poştal 040042, România, fără întârzieri nejustificate, și în orice caz, în decurs de maxim 14 zile de la data la care ne-ai comunicat retragerea. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Costurile aferente transportului de retur cad în sarcina clientului conform legislației în vigoare OUG34/2014 și a informațiilor din Termeni și Condiții, punctul 7.